Personal Training

Personal trainer auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Valmennussuhteen aikana saat myös eväät saavutettujen tulosten pitämiseen ja parantamiseen. Oppimistasi tiedoista ja taidoista on sinulle hyötyä myös tulevissa haasteissa.

Valmennuksessa keskitymme Toiminnalliseen Cross Training -harjoitteluun vapaiden painojen, kuten levytangon ja kahvakuulien sekä oman kehon painolla tehtävien harjoitteiden avulla. Harjoittelussa yhdistyvät voima-, kestävyys-, liikkuvuus-, ja koordinaatioharjoitukset. Harjoittelu ei välttämättä vaadi monimutkaisia laitteita ja voidaan siksi toteuttaa kuntosalin lisäksi esimerkiksi ulkona, kotona tai vaikka työpaikalla.

Aluksi kartoitetaan lähtötilanne ja tavoitteet. Kartoituksessa mitataan ja testataan mm. kehonkoostumus, lihaskunto, liikkuvuus ja kestävyyskunto. Tulosten pohjalta lähdemme suunnittelemaan ja muokkaamaan sekä harjoittelua että ravitsemusta.

Yhteisissä tapaamisissa opettelemme oikeat ja mielekkäät harjoittelutavat ja -tekniikat, sekä pidämme huolen harjoittelun intensiteetistä. Monipuolisella harjoittelulla varmistamme harjoittelun nousujohteisuuden ja tavoitteiden saavuttamisen.

Kaikki Personal Training -palvelut voidaan räätälöidä sisällöltään juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi kokonaisuudeksi. Hinta määräytyy paketin keston, sekä tapaamisten määrän mukaan. Tarvittaessa saat mukaan edullisen kuntosalijäsenyyden treenipaketin ajaksi.

Tässä muutamia esimerkkejä:

Tiukkaa treeniä 4-6 kuukautta

Tapaamiset joka toinen viikko tai  1-2 kertaa viikossa. Valmennuspaketti sisältää kuntokartoituksen ja seurannan,  liikuntasuunnitelman ja harjoitusohjelmat, ruokavalioanalyysin ohjeineen, sekä puhelin- / sähköpostituen. Lisäksi viikottaisissa treeneissä opit uusia ja erilaisia treenitapoja, sekä tietenkin treenaat tehokkaasti personal trainerin kanssa.
2 x kuukaudessa 179€ / kk
4 x kuukaudessa 279€ / kk
8 x kuukaudessa 479€ / kk

Ota yhteyttä joko TÄSTÄ, puhelimitse tai sähköpostilla.

+358 (0)40 169 3355 | info@flowfitness.fi

Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, sekä Smartum saldo Tyky Kuntoseteli Virikeseteli